Ditt trygga val av byggfirma i Strängnäs

Vill du bli kontaktad?

Fyll i nedan, så kontaktar vi dig

Namn

E-post

Telefonnummer

Tjänster

Meddelande

Varmt välkommen till Lundby Bygg

Din pålitliga byggentreprenör i Strängnäs!

Vi är stolta över att vara det förtroendeingivande företaget för dig, och vi erbjuder en omfattande palett av byggtjänster här i Strängnäs. Med vår långa erfarenhet och specialkompetens levererar vi resultat av hög kvalitet som du kan lita på. Vi är specialister inom alla aspekter av konstruktion och står till tjänst med renoveringar, nybyggnationer, takarbeten och mycket mer.

Våra snickare i Strängnäs arbetar med exakthet och omsorg för att säkerställa att varje projekt realiseras med effektivitet och professionalism. Vi förstår vikten av att upprätta en säker och pålitlig relation med våra kunder, och därför strävar vi efter att överträffa dina förväntningar vid varje uppdrag, oavsett dess omfattning. Med oss vid din sida kan du vara trygg med att ditt byggprojekt blir en smidig och framgångsrik upplevelse. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss vara din byggentreprenör i Strängnäs för alla framtida projekt!

Flertalet bilar från Lundby bygg

Vi erbjuder ett stort utbud av entreprenadtjänster i Strängnäs

Här på Lundby Bygg är vi stolta över att erbjuda en mängd olika entreprenadtjänster i Strängnäs. Med stor erfarenhet och kompetens kan vi hantera alla typer av entreprenadprojekt i Strängnäs, oavsett storlek eller komplexitet. I vårt arbete följer vi alla säkerhetskrav och arbetar efter bästa praxis inom branschen. Våra hantverkare är redo att ta sig an alla utmaningar som entreprenadprojekt kan innebära.

Vi strävar efter att etablera hållbara relationer med våra kunder genom att erbjuda förstklassig service och prestationer som överträffar förväntningarna. Med omfattande erfarenhet inom entreprenad kan du förlita dig på oss för att genomföra arbetsuppgifterna med precision och professionalism. Ta kontakt med oss idag för att diskutera dina behov av entreprenad och låt oss vara samarbetspartner för alla dina entreprenadprojekt i Strängnäs.

Vi är din pålitliga hantverkare i Strängnäs

Lundby Bygg är det pålitliga hantverksföretaget i Strängnäs som står redo att ta itu med alla dina byggprojekt med expertis och precision. Med vår tydliga inriktning på högsta kvalitet och precision kan du vara säker på att vi presterar med resultat som överträffar dina förväntningar. Våra erfarna hantverkare i Strängnäs är specialister på att utföra olika slags arbete med omtanke och skicklighet. Vi stöttar dig genom hela byggprocessen, vilket ger dig trygghet om att vi behandlar varje detalj noggrant. Vårt mål är att förverkliga din vision och sträva alltid efter att uppnå enastående resultat som kommer att göra dig nöjd. Med vår omfattande erfarenhet som byggföretag i Strängnäs och certifiering inom våtrum kan du vara försäkrad om att vi kan hantera alla typer av byggprojekt på ett säkert och professionellt sätt.

En man sågar

Varför du bör anlita oss inom byggservice i Strängnäs

Att välja rätt byggföretag för dina projekt är avgörande för att säkerställa kvalitet och pålitlighet. Lundby Bygg är det självklara valet för alla som behöver byggtjänster i Strängnäs av flera anledningar. Med över 10 års erfarenhet och en meritlista som består av att leverera resultat med toppkvalitet till våra kunder, är vi stolta över vårt rykte för professionalism och tillförlitlighet. Våra kunder kan lita på oss för att göra jobbet rätt från första början.

Vi är våtrumscertifierade

Vi är våtrumscertifierade vilket innebär att vi har den kompetens och expertis som krävs för att utföra våtrumsarbeten i Strängnäs på ett säkert och korrekt sätt. Detta ger våra kunder extra trygghet och försäkrar dem om att deras projekt kommer att hanteras med omsorg och noggrannhet.

Kundnöjdhet

Med ett stort fokus på kundnöjdhet arbetar vi alltid efter ledorden att en nöjd kund är en återkommande kund. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och att säkerställa att varje kund är helt nöjd med vårt arbete. Genom att anlita Lundby Bygg för din byggservice i Strängnäs kan du vara säker på att du får professionell service av högsta kvalitet.

Renovering i Strängnäs

Lundby Bygg är inte bara experter på nybyggnation och entreprenad, utan vi erbjuder även omfattande renoveringstjänster i Strängnäs. Oavsett om du planerar en totalrenovering av ditt hem, en uppfräschning av ditt kök eller badrum, eller kanske en ombyggnad av din vind eller källare, så är vi här för att hjälpa till.

Våra hantverkare i Strängnäs besitter den erfarenhet och färdighet som krävs för att hantera dina diverse renoveringsprojekt med exakthet och omtanke. Vi samarbetar nära med våra kunder för att förstå deras vision och önskemål, och vi strävar alltid efter att leverera prestationer som överträffar deras förväntningar.

Med Lundby Bygg kan du vara försäkrad om att din renovering kommer att genomföras med överlägsen kvalitet och professionellt agerande. Vi strävar ständigt efter att tillhandahålla enastående service och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Ta gärna kontakt med oss idag för att diskutera dina renoveringsbehov och låt oss assistera dig i förverkligandet av dina drömmar om ett vackert och funktionellt hem i Strängnäs.

ett vitt kök

Byggprojektledning Strängnäs

Vi erbjuder även professionell byggprojektledning i Strängnäs för att säkerställa smidiga och effektiva projekt. Våra byggprojektledare i Strängnäs arbetar noggrant för att koordinera alla delar av projektet, från planering till färdigställande. Med vår expertis kan du känna dig trygg och fokusera på andra delar av ditt projekt medan vi tar hand om ledningen och säkerställer att allt går enligt plan.

  Beställning utav arbeten   Hitta till oss   Kundkontakt