Om oss

Välkommen till Lundby Bygg AB!

Vi är ett byggföretag som grundades år 2010 och är beläget i Lundby, Eskilstuna, men vi är även verksamma i hela Mälardalen-regionen. Med över 10 års erfarenhet inom branschen och en passion för att skapa kvalitativa byggnationer, är vi stolta över att vara en pålitlig aktör inom entreprenad och all slags byggverksamhet.

Med passion för snickeri & service

Vi är för närvarande 13 anställda, vilket gör oss till ett modernt och agilt företag med en stark teamanda. Vår personal består av erfarna yrkesmän inom olika områden, inklusive snickare, murare, målare, plattsättare och projektledare, som tillsammans bildar en kompetent och professionell arbetsstyrka.

Vårt uppdrag är att leverera högkvalitativa byggnationer som uppfyller våra kunders krav och förväntningar. Vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken, materialen och byggmetoderna för att säkerställa att våra projekt är moderna, effektiva och hållbara.

Vi utför entreprenader och alla slags byggnationer inom olika områden, såsom bostadsbyggande, kommersiella byggnader, industribyggnader, offentliga byggnader och renoveringar. Vårt breda spektrum av kompetens gör oss flexibla och kapabla att hantera olika typer av projekt, oavsett storlek eller komplexitet.

Lundby Byggs medarbetare

Förtroendefulla relationer

Vi lägger stor vikt vid att etablera långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. Vi lyssnar noggrant på deras behov och önskemål och arbetar tillsammans med dem för att förverkliga deras visioner. Vår filosofi är att bygga för framtiden och skapa byggnader som är hållbara, energieffektiva och estetiskt tilltalande.

Säkerhet och arbetsmiljö är också av högsta prioritet för oss. Vi följer strikt alla arbetsmiljölagar och regler och säkerställer att våra medarbetare och underentreprenörer arbetar i en säker och hälsosam arbetsmiljö. Vi investerar även i utbildning och utrustning för att säkerställa att våra projekt utförs med högsta standarder när det gäller säkerhet och kvalitet.

Vi är stolta över vårt rykte som pålitliga och ansvarstagande byggföretag och har ett stort antal nöjda kunder som har uppskattat vår professionalism, erfarenhet och engagemang för kvalitet. Vi är redo att ta oss an nya utmaningar och skapa framgångsrika byggnationer för våra kunder i Lundby, Eskilstuna och hela Mälardalen

Flertalet bilar från Lundby bygg

Medarbetare

Våra medarbetare

Henrik Olàh

Henrik Olàh

Delägare & Administratör

Robert Vestholm

Robert Vestholm

Delägare & Arbetsledare

Fredrik Abrahamsson

Fredrik Abrahamsson

Arbetsledare & Snickare

Ismo Pengermaa

Ismo Pengermaa

Arbetsledare & Snickare

Albin Ottinger-Frick

Albin Ottinger-Frick

Snickare

Leif Strömberg

Leif Strömberg

Snickare

Rasmus Malnes

Rasmus Malnes

Snickare

Erik Andersson

Erik Andersson

Snickare

Cim Sorsa

Cim Sorsa

Snickare & Plattsättare

Mattias Karsson

Mattias Karsson

Plattsättare

Mikael Lillqvist

Mikael Lillqvist

Plattsättare

Janne Wennström

Janne Wennström

Förvaltning

  Beställning utav arbeten   Hitta till oss   Kundkontakt